Juf Agnes (L2a)

Een warme dankjewel,

Voor iedereen die een bijdrage heeft gegeven voor tijdens onze sponsortocht!
Voor alle kinderen die 5 of 10 kilometer hebben gewandeld doorheen Hoogstraten!
Voor Karl ,de man vanuit het project die ons een boeiende uiteenzetting heeft gegeven over Lodja en de school die we gekozen hadden als sponsordoel.
We konden een mooi bedrag overhandigen en zijn we fier op onze prestatie van onze school!

18-19 Sponsortocht

Afgelopen vrijdag 24 mei zetten we solidair onze pet op tegen kanker.  Alle kinderen mochten die dag naar school komen met een eigen – al dan niet gepimpte – pet.  We willen hiermee Elisa uit 1C, die momenteel vecht tegen kanker, alle kinderen met kanker en hun familie een steun in de rug bieden.  We werken samen met Bednet zodat Elisa zoveel mogelijk de lessen van thuis uit kan volgen en betrokken blijft bij haar vriendjes en vriendinnetjes in de klas.

18-19 De pet op tegen kanker

Het was zeer leuk op boerderijklassen in de Bonte Beestenboel in Wortel. Maar ’s nachts konden veel kinderen niet goed slapen.

Er waren heel veel dieren : konijnen, cavia’s, paarden, koeien, varkens (Babs,…), schapen, geiten.  De dieren verzorgen was heel leuk.  De verschillende soorten melk proeven helemaal niet volgens sommige kinderen.  We hebben er wel lekkere choco mee gemaakt.

Het eten  was ook zeer lekker. En ’s avonds moesten we douchen.

18-19 Boerderijklassen L1+2
« 1 van 4 »
18-19 sportdag 1ste graad
18-19 Carnaval

No Images found.

Een leuke sport- en spelennamiddag in de sporthal van Brecht, georganiseerd door MOEV.

Bedankt aan alle ouders om voor vervoer te zorgen.

18-19 MOEV 2de leerjaar Spelenpaleis

Onze sportdag brachten we door in Herentals. We gingen schaatsen op de ijspiste. Ook konden we aan judo doen, badmintonnen, dansen, trampoline springen en tafeltennissen.  Het was een heel sportieve dag!

18-19 foto's wintersportdag
« 1 van 2 »
18-19 Sneeuwpret op de speelplaats

Hoog bezoek…

Ook dit jaar zijn de Sint en de pieten niet vergeten langs te komen in de Gemeenteschool van Hoogstraten. En gelukkig, er waren geen stoute kinderen.

18-19 Sint op school
« 1 van 4 »

Vandaag, dinsdag 4 december kwam het leerlingenparlement weer samen. Het agendapunt ‘de speelplaatsinrichting’ waar we al enkele weken aan werken kwam opnieuw aan bod.

18-19 Leerlingenparlement November