Meester Koen (L3b)

19-20 Voorlezen in de KS en LS

Op woensdag 16 oktober trokken we met 5 ploegen naar Merksplas om mee te doen aan het voetbaltoernooi georganiseerd door MOEV. Ondanks het slechte weer, gingen onze ploegen er allemaal 100 % voor! Hopelijk kunnen we volgend schooljaar met evenveel ploegen deelnemen. Proficiat aan alle deelnemers!

19-20 Moev voetbal 4-4
19-20 Sing a Song 22/10
« 1 van 2 »

Het 3 de leerjaar maakte zich op vrijdag 20 september klaar voor hun eerste leeruitstap per fiets .

Zo namen we met heel het 3 de leerjaar deel aan de STRAP-dag.

We bekeken de boomgaard waar de appels en peren groeien. De appelboerin heeft ons veel geleerd over de appel. Ze vertelde over  de groei van de appel, de boomgaard in elk seizoen en het werk dat ze in elk seizoen uitvoeren, het bewaren van appels, hun fruitwinkel ,….

We mochten er van hun appelsap proeven.  HEERLIJK!!!!

 We maakten met de klas in de namiddag heel lekkere appelmoes. We verwerkten hierin de STRAP-dag appel en de appel van de appelboer. Zo eindigde deze leerrijke  dag in  een smulfestijn.

19-20 naar de appelboer
19-20 sport@school

Enkele sfeerfoto’s van een gezellige start. #backtoschool

19-20 Back to school
« 1 van 2 »

Wat een succes! Veel kinderen kwamen met de Strapdag te voet, met de fiets, met de step, … naar school! Belonen doen we dan met een strapbandje!

19-20 Strapdag

Vandaag hebben we onze secretaresse May Sterkens gevierd. Zij gaat ons na 26 jaar dienst op onze school verlaten en mag gaan genieten van haar pensioen. Een dikke merci, May, voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Geniet en LEEF!

19-20 afscheid secretaresse May
« 1 van 2 »
18-19 Bednet Pyjamadag
18-19 voorbereiding sponsortocht