Juf Annelot (L6)

Tijdens de voorleesweek gingen de leerkrachten in een andere klas voorlezen. Het was zowel voor groot als klein een leuk moment.

17-18 Voorleesweek in de lagere school
« 2 van 2 »

De leerlingen van de derde graad lieten zich duidelijk zien in de straten van Hoogstraten. Zij maakten een fluowandeling door Hoogstraten. Ze werden in elk geval goed GEZIEN!

17-18 Fluo-wandeling derde graad

JIJ + IK = KANSEN

Hartelijk dank aan alle kinderen en hun ouders voor de vele schoenendozen en het voedsel wat binnengekomen is. Jullie geven kansen aan kinderen die opgroeien in kansarmoede, ver weg en dichtbij.  En zo maken we samen als school een verschil voor hen. BEDANKT!

17-18 Speelgoedactie

Op 20 november’ 17 beleefden de kinderen van de lagere school een gezellige klas doorbrekende speelnamiddag.

  • SAMEN een grappige tekening maken
  • SAMEN een verhaal schrijven
  • SAMEN gezelschapspellen spelen

SAMEN krijgen we meer kansen!

17-18 Samenspeeldag lagere school
« 1 van 2 »

Deze week hebben we bruggen gebouwd met papier. Daarna gingen we aan de slag om een constructie te bouwen met tandenstokers en bonen.  En, wist je dat je tandwielen in veel verschillende voorwerpen kan terugvinden? In je fiets, in je fietsbel, in een horloge, in een blikopener,… Wetenschap is cool!

17-18 zesde leerjaar klaslab

Het zesde leerjaar ging op stap naar de bibliotheek. Na een korte uitleg mochten ze zelfstandig aan de slag gaan. Opzoeken in de catalogus of in de databanken, ontdekken wat een Chickflick is en hoe je een boek in de bib kan vinden, ze kunnen het nu allemaal! Na het opzoekwerk konden we genieten van een spannend verhaal dat werd voorgelezen.
Na vandaag zijn we allemaal wat bib-wijzer geworden!

17-18 Zesde leerjaar naar Bibwijzer

September is voorbij. De leerlingen die afstudeerden in juni, zijn nu goed gestart in het eerste middelbaar. Een dikke proficiat! We wensen jullie heel veel succes dit schooljaar en in jullie verdere leven. We zijn erg trots op jullie!

17-18 6de leerjaar 2017 afscheid
« 1 van 3 »

Bijna … vakantie! De leerlingen van de 3de graad genoten net voor de vakantie van een spelletjesnamiddag. Winnen of verliezen, dat maakt niet uit! Samen genieten en plezier beleven was het belangrijkste!

17-18 Spelletjesnamiddag in derde graad

Op 9 oktober trok het 5de en 6de leerjaar naar het bos naar aanleiding van de week van het bos!  Het weer was een beetje twijfelachtig, maar de weergoden waren ons toch gunstig gezind.   In de voormiddag deden we allerlei opdrachten in groepjes om eens anders naar het bos te kijken. …  Daar kregen we grote honger van, dus namen we ook te tijd om eens gezellig te picknicken.  Nadien nog even kastanjes rapen (en eten) en nog even spelen!  De dag vloog voorbij!

17-18 Derde graad naar het bos
« 1 van 2 »
17-18 Klasfoto L6