Juf Annelot (L6)

Het vierde en vijfde leerjaar van juf Griet en juf Joyce hebben samen verschillende omlopen ontworpen. Een omloop is een bewegingsparcours waar kinderen allerlei bewegingen moeten doen. Zich groot of klein maken, springen, al tellend bewegen, dansen,…

Deze parcours hebben ze getekend op de speelplaats zodat andere kinderen deze konden uittesten. Aan de vele lachende gezichten te zien, hebben de kinderen genoten van het bewegen!

Knap gedaan 4A en 5B!

17-18 Bewegingsomloop
« 2 van 2 »

Het vijfde en zesde leerjaar maakte er vandaag een avontuurlijke schoolreis van, hoog in de bomen en op het strand!

17-18 Schoolreis derde graad
« 1 van 2 »
17-18 jaarthema speelgoedkoffers
« 1 van 4 »
17-18 Bal in de straat bij het WZC

Een nieuwe ketnet-musical!  Ineens zien we één van onze oud-leerlingen tussen de namen verschijnen voor de hoofdrol!!!  En ja… Anke Verhoeven kreeg ook de rol van Puck in de musical Team U.P.   Dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus trokken we met enkele collega’s richting Antwerpen.  Daar konden we supertrots Anke bewonderen terwijl ze aan het zingen, dansen, bewegen, acteren,… was.  Dikke PROFICIAT!

17-18 collega's naar Team U.P

20, 23 en 26 april stapten de kinderen van het zesde leerjaar uit de Gemeenteschool Hoogstraten in het project KIDSCAM. Samen hebben ze hard gewerkt aan een eigen animatiefilm!

Kidscam

17-18 Kidscam L6
« 1 van 2 »

 

 

 

Het zesde leerjaar heeft 4 dagen erg hard gewerkt aan hun eerste praktische proef van het OVSG examen. Ze maakten kennis met de kunstvorm ‘installaties’ en gingen daarna zelf aan de slag om een installatie te bouwen. De resultaten zijn 5 prachtige, grappige, verbazende, mooie, rare… installaties!
Om de andere klassen uit te nodigen, hebben ze zelf flyers gedrukt. Proficiat allemaal!

17-18 OVSG toets Muzische Vorming zesde leerjaar
« 1 van 2 »

Vrijdag 27 april hadden de kinderen van het zesde leerjaar enkele bewoners van het woonzorgcentrum uitgenodigd in hun klas. Zij konden genieten van een heerlijk kopje koffie en een stukje cake. De kinderen hadden allerlei vragen over hoe hun leven eruit zag toen zij in het zesde leerjaar zaten. De bezoekers vertelden over school, speelgoed, vrije tijd en de Tweede Wereldoorlog. Het was een boeiende en leerrijke namiddag.

17-18 Zesde naar het woonzorgcentrum

Het zesde leerjaar kreeg bezoek van onze oud-leerlingen die vorig schooljaar op onze school afstudeerden. Ze hadden allerlei boeken en schriften meegenomen om het zesde leerjaar extra uitleg te geven over het middelbaar. Spannend hoor, zo’n grote keuze maken! Met de extra uitleg van de oud-leerlingen wordt dat weer wat makkelijker. Bedankt!

17-18 Oud leerlingen op bezoek
17-18 Carnaval - pannenkoekenfeest