Juf Annelot (L6)

Op 20 maart trokken we met de 3de graad naar de sporthal van het Klein Seminarie om netbal te spelen. Fair play stond hoog in het vaandel vandaag en daar konden onze ploegjes wel mee overweg.

18-19 Netbal 3de graad
18-19 Carnaval
18-19 zesde leerjaar naar Doe-dag VITO
« 2 van 3 »

De kinderen van het zesde leerjaar zijn deze week begonnen aan de eerste OVSG-toets: wetenschappen en techniek, muzische vorming en ICT.
De opdracht was om een stop-motion filmpje te maken. Daarvoor moesten ze zelf een statief ontwerpen om hun tablet op te laten steunen zodat deze niet meer zou bewegen tijdens het filmen.
Daarnaast verzonnen de kinderen een verhaallijn, knutselden ze zelf aan hun decor of personages en moesten ze 12 foto’s per seconde maken om een vloeiend filmpje te maken.


De resultaten mogen worden gezien! BRAVO!

18-19 OVSG-toets muzische vorming, ict en techniek

Onze sportdag brachten we door in Herentals. We gingen schaatsen op de ijspiste. Ook konden we aan judo doen, badmintonnen, dansen, trampoline springen en tafeltennissen.  Het was een heel sportieve dag!

18-19 foto's wintersportdag
« 1 van 2 »
18-19 Verkeerspark L6
« 1 van 2 »
18-19 Techniek in de derde graad
« 1 van 4 »
18-19 Sneeuwpret op de speelplaats

Hierbij het tweede deel van onze sportklassen. We kregen het oudercomité op bezoek voor een bosspel en een quiz. Verder hebben we nog goed gesport. Op donderdag stond de fuif op het programma, en afsluiten deden we in Hidrodoe. Wat een week!

18-19 sportklassen deel 2
« 1 van 14 »

Maandag 17 december zijn het vijfde en zesde leerjaar vertrokken op sportklassen! Ze verblijven een week in het sporthotel in het BLOSO-centrum in Herentals. 
Maandag verkenden we het domein, richtten we onze kamers in, wandelden naar de toeristentoren, en sloten de dag af met een officiële olympische openingsceremonie. 

Dinsdag konden we na het ontbijt gaan sporten. Op het programma: schaatsen, atletiek, baseball, boogschieten en squash!

18-19 Sportklassen maandag en dinsdag
« 1 van 4 »