Juf Griet (L5a)

18-19 Bednet Pyjamadag
18-19 voorbereiding sponsortocht
18-19 Move tegen pesten
18-19 lagere school naar de Mosten
« 1 van 5 »
18-19 Derde graad naar Bobbejaanland
18-19 voetbalmatch zesde tegen leerkrachten
« 1 van 4 »
18-19 schoolfeest 2018-2019
« 1 van 6 »

Naar jaarlijkse traditie gingen we met de hele school “Bal in de straat” dansen samen met de bewoners van het woonzorgcentrum Stede Akkers. De kinderen van het zesde leerjaar vertrokken ’s morgens vroeg al om de bewoners uit te nodigen om mee te komen dansen en zingen. We dansten samen in het zonnetje rond de blokken A en C. De opa van Nyah en Perre, onze accordeonist, was die dag ook jarig. Samen zongen we ‘lang zal hij leven’ en vrolijke vrienden. Wat een fijne dag!

18-19 Bal in de straat bij WZC Stede Akkers

Tijdens de lessen carrousel werkten we rond techniek.

We haalden fietsbellen, computermuizen en stopcontacten uit elkaar, we mochten kleuren mengen, we maakten muziek met flessen en onderzochten drijven en zinken.

In een andere groep kregen we een ei en moesten we een constructie maken zodat het ei niet zou breken wanneer we het van een hoogte lieten vallen. Dit was niet zo’n eenvoudige opdracht.

In de derde groep maakten we een knikkerbaan van papier. Deze moest stevig en kleurrijk zijn, hij moest een bocht hebben en de knikker moest aan het einde volledig stoppen. Dit was een heel werkje, maar er zaten mooie exemplaren tussen.

18-19 Techniek in de derde/ graad-deel 2
« 1 van 4 »
18-19 Lezen in de tuin