Juf Griet (L5a)

2017 LS Naar de Mosten
« 1 van 3 »

Wat was het fijn om in Bobbejaanland te zijn!

2017 LS Bobbejaanland

Een tijdje geleden leerden de kinderen tijdens de lessen W.O. over Alzheimer.  Naar anleiding daarvan brachten we ook een bezoekje aan het woonzorgcentrum.  Omdat we zo’n warme dag hadden uitgekozen zijn we niet gaan turnen met de bewoners, maar zijn we een wandelingetje gaan maken.  De kinderen hielpen de bewoners in hun rolstoelen en konden zo op pad gaan.  Er was ook tijd om een babbeltje te maken met de mensen.  Zowel oud als jong heeft er van genoten!!

2017 LS WZC 5de leerjaar

Onze leerlingen van 3-4-5-6 hadden sportdag aan De Mosten en deden hier allerlei avontuurlijke activiteiten zoals boogschieten, kanovaren, klimmen, run & bike, …

2017 LS Sportdag lagere school
« 1 van 3 »

Het oudercomité organiseerde voor het eerst een fuif voor alle kinderen van de lagere school. Er werd gelachen, gedanst en gezongen. Wat een groot succes!
Ook voor de ouders was er een gezellige zomerbar waar zij konden genieten van een heerlijke verfrissing.Een dikke merci aan het oudercomité, om voor zo’n tof feest te zorgen!

2017 KS LS Kinderfuif

Als afsluiting van het jaarthema “SPRING VOORUIT” heeft de lagere school een sport-namiddag gehouden. De kinderen konden gaan skaten op het skatepleintje, ruwe pleinspelen spelen of gaan tennissen. Het was een fijne namiddag!

2017 LS Slotmoment jaarthema tweede graad
« 1 van 2 »

Maandag 22 mei genoten alle kinderen van een gezonde lunch, verzorgd door het oudercomité!  Dankjewel!

2017 KS KS Gezonde lunch
« 1 van 2 »

Een geslaagde “Sing a song” met Flor en Florian!

2017 LS Zingen met Flor en Florian (mei)
« 1 van 3 »

2017 LS Feest in het woonzorgcentrum
« 1 van 5 »

Vier leerkrachten gaan een uitdaging aan om 260 km te fietsen in twee dagen. Zij daagden de leerlingen uit om op 6 weken 50 keer meer kilometers te fietsen en te wandelen naar school.  De kinderen haalden het en legden maar liefst 13 461 km af.  Proficiat!!!

2017 LS Afsluiting uitdaging