Juf Griet (L5a)

Gisteren gingen de ouders met z’n allen naar de stembus. Vandaag, 15 oktober was het de beurt aan de leerlingen van de Gemeenteschool van Hoogstraten.

Een nieuwe burgemeester hebben we niet nodig, maar wel een afvaardiging voor het leerlingenparlement. De resultaten zullen woensdag 17 oktober bekendgemaakt worden.

18-19 verkiezingen leerlingenparlement

Bij het eerste thema van Nederlands werkte het 5de leerjaar rond de kunstenaar Vincent van Gogh.  De kinderen werkten in duo’s en deden opzoekwerk, kozen een schilderij, maakten een powerpoint, maakten een reproductie en stelden hun gekozen schilderijen voor.  De mooie resultaten vinden jullie in de inkomhal van de school.

18-19 Vincent van Gogh 5A

No Images found.

In het 5de is al hard gewerkt.  Hier enkele foto’s…

18-19 allerlei opstart 5A
18-19 3de graad carrousel september
« 1 van 3 »
18-19 Vendelen
« 1 van 2 »
18-19 Sport@school

Opruimen, spelletjes spelen, schminken, Tijd Over en knutselen. Dit waren de activiteiten die de leerlingen van het 5de leerjaar tijdens de laatste dinsdagnamiddag mochten doen. Ze beleefden veel plezier.

17-18 vijfde leerjaar aan het werk

Op maandag trokken we met heel de lagere school naar de Mosten.   De weergoden waren ons gunstig gestemd en we konden genieten van zon, water, zand, ijs,…

17-18 naar de Mosten
« 1 van 2 »

Wat een spannende sportdag dit jaar! De derde graad ging vandaag een halve dag paardrijden en Kubb-spelen, en een halve dag fitnessen! Heb je ooit al van jumping fitness gehoord? Dat is fitness op trampolines. Vermoeiend hoor!

17-18 Sportdag 3de graad
« 1 van 5 »

Het vierde en vijfde leerjaar van juf Griet en juf Joyce hebben samen verschillende omlopen ontworpen. Een omloop is een bewegingsparcours waar kinderen allerlei bewegingen moeten doen. Zich groot of klein maken, springen, al tellend bewegen, dansen,…

Deze parcours hebben ze getekend op de speelplaats zodat andere kinderen deze konden uittesten. Aan de vele lachende gezichten te zien, hebben de kinderen genoten van het bewegen!

Knap gedaan 4A en 5B!

17-18 Bewegingsomloop
« 1 van 2 »