Juf Griet (L5a)

Opruimen, spelletjes spelen, schminken, Tijd Over en knutselen. Dit waren de activiteiten die de leerlingen van het 5de leerjaar tijdens de laatste dinsdagnamiddag mochten doen. Ze beleefden veel plezier.

17-18 vijfde leerjaar aan het werk

Op maandag trokken we met heel de lagere school naar de Mosten.   De weergoden waren ons gunstig gestemd en we konden genieten van zon, water, zand, ijs,…

17-18 naar de Mosten
« 1 van 2 »

Wat een spannende sportdag dit jaar! De derde graad ging vandaag een halve dag paardrijden en Kubb-spelen, en een halve dag fitnessen! Heb je ooit al van jumping fitness gehoord? Dat is fitness op trampolines. Vermoeiend hoor!

17-18 Sportdag 3de graad
« 2 van 5 »

Het vierde en vijfde leerjaar van juf Griet en juf Joyce hebben samen verschillende omlopen ontworpen. Een omloop is een bewegingsparcours waar kinderen allerlei bewegingen moeten doen. Zich groot of klein maken, springen, al tellend bewegen, dansen,…

Deze parcours hebben ze getekend op de speelplaats zodat andere kinderen deze konden uittesten. Aan de vele lachende gezichten te zien, hebben de kinderen genoten van het bewegen!

Knap gedaan 4A en 5B!

17-18 Bewegingsomloop
« 1 van 2 »

Het 5de begon de week sportief, want we trokken voor de SVS-activiteit ‘American games’ naar Beerse om een voormiddag te sporten.

17-18 L5 American games

Het vijfde en zesde leerjaar maakte er vandaag een avontuurlijke schoolreis van, hoog in de bomen en op het strand!

17-18 Schoolreis derde graad
« 1 van 2 »
17-18 jaarthema speelgoedkoffers
« 1 van 4 »
17-18 Bal in de straat bij het WZC
17-18 Carnaval - pannenkoekenfeest

In de loop van het jaar leerden de kinderen al over de zon, de aarde en de maan.  Nu gingen we nog een ‘stapje’ verder en zijn we het planetenpad gaan wandelen en kregen we een enthousiaste uitleg over de planeten zelf en allerlei verhalen er rond.

17-18 5A planetenpad