Meester Simon (L.O.)

Heel wat leerlingen deden weer mee aan de scholenveldloop. Dikke proficiat voor alle deelnemers!!! Binnenkort zijn er ook heel wat andere activiteiten op woensdag namiddag. Wie doet er mee?

17-18 Scholenveldloop

Alle leerlingen mochten in hun sportkledij naar school komen en lieten zo zien wat hun favoriete sport is. Sporten is top!!!

Alle leerlingen mochten in hun sportkledij naar school komen en lieten zo zien wat hun favoriete sport is. Sporten is top!!!

17-18 Sport@school (lagere school)

De sportieve leerlingen van de derde graad lieten zien wat ze in hun mars hebben tijdens de sportdag. Whip-it, kanoracen, tonsurfen, run and biken, hoogteparcours… niets was hen te veel! Spring vooruit!

2017 LS Sportdag derde graad
« 1 van 2 »

Onze leerlingen van 3-4-5-6 hadden sportdag aan De Mosten en deden hier allerlei avontuurlijke activiteiten zoals boogschieten, kanovaren, klimmen, run & bike, …

2017 LS Sportdag lagere school
« 1 van 3 »

Vier leerkrachten gaan een uitdaging aan om 260 km te fietsen in twee dagen. Zij daagden de leerlingen uit om op 6 weken 50 keer meer kilometers te fietsen en te wandelen naar school.  De kinderen haalden het en legden maar liefst 13 461 km af.  Proficiat!!!

2017 LS Afsluiting uitdaging

Met het schoollied verwelkomden de kinderen enthousiast juf Marina, die vanaf nu onze nieuwe directeur is.

2017 KS LS Welkom directie

SPRING VOORUIT !!!
Lopen, dansen, springen, schaatsen, vallen, liggen, opstaan, …
Bewegen is gezond en dat deden we !!!

2017 LS Wintersportdag
« 1 van 5 »

Vele sportieve kinderen kwamen in sportkledij naar school om hun favoriete sport(club) te promoten!

2016 Sport op school

De juffen en meesters stonden de kinderen in sportkledij op te wachten. Dat allemaal omdat we een sportief schooljaar tegemoet gaan. Ons jaarthema ‘spring vooruit!’ zal vol beweging zitten! Zo startte de lagere school deze ochtend alvast met een opwarmingsdans. Vol energie begonnen we onze eerste schooldag.

2016 Starten met bewegen... SPRING VOORUIT

Op woensdag hadden de kinderen een dagje vrij, maar de juffen en de meesters kwamen wel naar school.  Nu was het aan hen om eens een hele voormiddag goed op te letten.
De missie van Bodymap is om iedereen te sensibiliseren over het belang van spelen en beweging voor de ontwikkeling van de kinderen.  Zo geven we kinderen optimale kansen om hun eigen talenten te kunnen ontplooien.  Gelukkige kinderen geeft gelukkige leerkrachten/ouders!  Wij zijn er alvast klaar voor.

Bodymap