juf Griet (L5a)

Bijna … vakantie! De leerlingen van de 3de graad genoten net voor de vakantie van een spelletjesnamiddag. Winnen of verliezen, dat maakt niet uit! Samen genieten en plezier beleven was het belangrijkste!

17-18 Spelletjesnamiddag in derde graad

Voor de vakantie was het niet ‘de garde van Gert’, maar ‘de garde van Griet’ in 5A.  Iedereen van de klas bracht iets mee van ingrediënten of materiaal en daarmee maakten we heerlijke pompoensoep met spinnenballetjes.  Heerlijk… smullen maar!!!

17-18 Soep maken in 5A

Op 9 oktober trok het 5de en 6de leerjaar naar het bos naar aanleiding van de week van het bos!  Het weer was een beetje twijfelachtig, maar de weergoden waren ons toch gunstig gezind.   In de voormiddag deden we allerlei opdrachten in groepjes om eens anders naar het bos te kijken. …  Daar kregen we grote honger van, dus namen we ook te tijd om eens gezellig te picknicken.  Nadien nog even kastanjes rapen (en eten) en nog even spelen!  De dag vloog voorbij!

17-18 Derde graad naar het bos
« 1 van 2 »
17-18 Klasfoto 5A

De eerste maand in het 5de leerjaar zit er al op…   Deze is voorbij gevlogen!  Hierbij toch enkele kiekjes van allerlei activiteiten: dag van sportclub, een eerste klasfoto, brainstormen over het jaarthema, schilderen en een powerpoint maken over Vincent van Gogh,…

17-18 De eerste maand in 5A

Heel wat leerlingen deden weer mee aan de scholenveldloop. Dikke proficiat voor alle deelnemers!!! Binnenkort zijn er ook heel wat andere activiteiten op woensdag namiddag. Wie doet er mee?

17-18 Scholenveldloop

Alle leerlingen mochten in hun sportkledij naar school komen en lieten zo zien wat hun favoriete sport is. Sporten is top!!!

Alle leerlingen mochten in hun sportkledij naar school komen en lieten zo zien wat hun favoriete sport is. Sporten is top!!!

17-18 Sport@school (lagere school)

Dinsdag trokken de leerlingen van het 5de leerjaar naar buiten voor de rekenles.  Tussen de buien door leerden we over de verschillende lengtematen!

17-18 Rekenles L5

Het oudercomité organiseerde voor het eerst een fuif voor alle kinderen van de lagere school. Er werd gelachen, gedanst en gezongen. Wat een groot succes!
Ook voor de ouders was er een gezellige zomerbar waar zij konden genieten van een heerlijke verfrissing.Een dikke merci aan het oudercomité, om voor zo’n tof feest te zorgen!

2017 KS LS Kinderfuif

Een geslaagde “Sing a song” met Flor en Florian!

2017 LS Zingen met Flor en Florian (mei)
« 1 van 3 »