Juf Annelot (L6a)

Dinsdag trokken de leerlingen van het 5de leerjaar naar buiten voor de rekenles.  Tussen de buien door leerden we over de verschillende lengtematen!

17-18 Rekenles L5
2017 LS Naar de Mosten
« 1 van 3 »

Wat was het fijn om in Bobbejaanland te zijn!

2017 LS Bobbejaanland

De sportieve leerlingen van de derde graad lieten zien wat ze in hun mars hebben tijdens de sportdag. Whip-it, kanoracen, tonsurfen, run and biken, hoogteparcours… niets was hen te veel! Spring vooruit!

2017 LS Sportdag derde graad
« 1 van 2 »

Afscheid Flor en Forejan
Woensdag 14 juni nam de lagere school afscheid van ‘de beste muzikanten die er op de wereldbol rondlopen’! Wij zullen hun muzikale talenten in de toekomst heel erg missen!
Wij danken hen tevens van harte voor hun jarenlange onvoorwaardelijke inzet voor onze school. DANK! DANK! DANK!

2017 LS Sing a Song ...
« 1 van 2 »

Onze leerlingen van 3-4-5-6 hadden sportdag aan De Mosten en deden hier allerlei avontuurlijke activiteiten zoals boogschieten, kanovaren, klimmen, run & bike, …

2017 LS Sportdag lagere school
« 1 van 3 »

Het oudercomité organiseerde voor het eerst een fuif voor alle kinderen van de lagere school. Er werd gelachen, gedanst en gezongen. Wat een groot succes!
Ook voor de ouders was er een gezellige zomerbar waar zij konden genieten van een heerlijke verfrissing.Een dikke merci aan het oudercomité, om voor zo’n tof feest te zorgen!

2017 KS LS Kinderfuif

Als afsluiting van het jaarthema “SPRING VOORUIT” heeft de lagere school een sport-namiddag gehouden. De kinderen konden gaan skaten op het skatepleintje, ruwe pleinspelen spelen of gaan tennissen. Het was een fijne namiddag!

2017 LS Slotmoment jaarthema tweede graad
« 1 van 2 »

Eén van de wensen in de wensboom van het zesde leerjaar was om nog eens bij een leerkracht naar keuze een les te volgen. De leerlingen hebben er duidelijk van genoten! Bedankt aan alle leerkrachten!

2017 LS Kinderen volgen les bij favoriete leerkracht

Maandag 22 mei genoten alle kinderen van een gezonde lunch, verzorgd door het oudercomité!  Dankjewel!

2017 KS KS Gezonde lunch
« 1 van 2 »