onze school

Vandaag hebben we onze secretaresse May Sterkens gevierd. Zij gaat ons na 26 jaar dienst op onze school verlaten en mag gaan genieten van haar pensioen. Een dikke merci, May, voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Geniet en LEEF!

19-20 afscheid secretaresse May
« 1 van 2 »

17-18 Bal in de straat bij het WZC

Een nieuwe ketnet-musical!  Ineens zien we één van onze oud-leerlingen tussen de namen verschijnen voor de hoofdrol!!!  En ja… Anke Verhoeven kreeg ook de rol van Puck in de musical Team U.P.   Dit konden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus trokken we met enkele collega’s richting Antwerpen.  Daar konden we supertrots Anke bewonderen terwijl ze aan het zingen, dansen, bewegen, acteren,… was.  Dikke PROFICIAT!

17-18 collega's naar Team U.P

September is voorbij. De leerlingen die afstudeerden in juni, zijn nu goed gestart in het eerste middelbaar. Een dikke proficiat! We wensen jullie heel veel succes dit schooljaar en in jullie verdere leven. We zijn erg trots op jullie!

17-18 6de leerjaar 2017 afscheid
« 1 van 3 »

Kijk en geniet van de foto’s van een geslaagd schoolfeest!

2017 KS LS Schoolfeest
« 1 van 13 »

Vier leerkrachten uit ons team gaan de uitdaging aan om met Expeditie Natuurpunt 260 kilometer te fietsen in één weekend. Dit is ten voordele van natuurpunt Den Rooy in Meerle.
Om deze leerkrachten een hart onder de riem te steken, gaan onze leerlingen een nieuwe uitdaging aan!
Er zijn 50 keer meer kinderen in onze school. Kunnen zij dan ook 50 keer meer kilometers wandelen of fietsen?  Gedurende de maanden maart en april proberen de kinderen zo vaak mogelijk met de fiets of te voet naar school te komen.
13 000 kilometer, dat is erg ver! Bewegen is dus de boodschap! Spring vooruit!

2017 LS Nieuwe uitdaging maart

De lagere school werd uitgedaagd om te ‘bewegen met elkaar’ in teken van ons jaarthema ‘Spring vooruit’. Daarom oefenden de kinderen samen de volksdans ‘Bal in de straat’ in. Het 5de en 6de leerjaar leerden het de andere kinderen aan. Als afsluiter van ons pannenkoekenfeest dansten de kinderen, juffen en meesters, studenten van het V.T.I.-Spijker samen ‘Bal in de straat’. Wat een toffe afsluiter!!

2017 LS Bal in de straat

Om het jaarthema ’spring vooruit’ in de klas te brengen bouwden de oudste kleuters in hun klas een bewegingsomloop. Later die week sloegen de  drie klassen de handen in elkaar en maakten via tunnels 1 geheel. Op die manier stonden de drie klassen in verbinding met elkaar en konden de kleuters van de ene naar de andere klas klimmen en klauteren.

2017 KS Bewegingsomloop
« 1 van 2 »

De juffen en meesters stonden de kinderen in sportkledij op te wachten. Dat allemaal omdat we een sportief schooljaar tegemoet gaan. Ons jaarthema ‘spring vooruit!’ zal vol beweging zitten! Zo startte de lagere school deze ochtend alvast met een opwarmingsdans. Vol energie begonnen we onze eerste schooldag.

2016 Starten met bewegen... SPRING VOORUIT

Om ons jaarthema ‘Lezen is… dromen met je ogen open’ af te sluiten maakten de kinderen van de lagere school prentenboeken. De 6de klassers kropen in hun pen en schreven 10 verhalen rond onze mascotte Bolleke. Daarna was het de beurt aan elke klas om tekeningen bij een verhaal te maken. Ilse Kuypers, mama van Janne, Josse en Julia, maakte de mooie lay-out. Zo ontstond onze boekenreeks ‘De avonturen van Bolleke’.
Met veel trotst toonden we onze boeken tijdens een voorleesmoment aan de (groot)ouders. De boeken zal je binnenkort ook terugvinden in de bibliotheek van Hoogstraten.
We bedanken alle helpende handen en inspirerende ideeën. Dat we met deze boeken nog veel mogen dromen en nagenieten.

Boeklancering
« 1 van 2 »