Juf Joyce (4a)

Wat een slimmeriken zitten er in 4A. In enkele minuten stonden de kinderen op de juiste plaats. J

Goed gedaan!

17-18 Rekenles 4A

 

2017 LS Naar de Mosten
« 1 van 3 »

Op vrijdag 16 juni vertrok het 3 de en 4 de leerjaar op schoolreis naar de provincie Limburg.
Ze bezochten het mooie Bokrijk. De kinderen hadden vooraf een workshop gekozen: kaarsen maken , honing maken , een stoffige balpen maken en een geldbeurs maken. In elke workshop leerden ze over hun ambacht en gingen zelf aan de slag. Het werden echte kunstwerkjes! Nadien konden ze zich uitleven in de grote, toffe speeltuin! Wat zagen we weer vele genietende gezichtjes!

2017 LS Schoolreis tweede graad

Afscheid Flor en Forejan
Woensdag 14 juni nam de lagere school afscheid van ‘de beste muzikanten die er op de wereldbol rondlopen’! Wij zullen hun muzikale talenten in de toekomst heel erg missen!
Wij danken hen tevens van harte voor hun jarenlange onvoorwaardelijke inzet voor onze school. DANK! DANK! DANK!

2017 LS Sing a Song ...
« 1 van 2 »

Onze leerlingen van 3-4-5-6 hadden sportdag aan De Mosten en deden hier allerlei avontuurlijke activiteiten zoals boogschieten, kanovaren, klimmen, run & bike, …

2017 LS Sportdag lagere school
« 1 van 3 »

Het oudercomité organiseerde voor het eerst een fuif voor alle kinderen van de lagere school. Er werd gelachen, gedanst en gezongen. Wat een groot succes!
Ook voor de ouders was er een gezellige zomerbar waar zij konden genieten van een heerlijke verfrissing.Een dikke merci aan het oudercomité, om voor zo’n tof feest te zorgen!

2017 KS LS Kinderfuif

Het vierde leerjaar is samen naar het woonzorgcentrum in Hoogstraten geweest. Daar hebben ze mogen meeturnen met de bewoners. Van tennissen tot braingym, alles zat erin! En aan de foto’s te zien hebben de kinderen, maar ook de bewoners er duidelijk van genoten.

2017 LS Woonzorgcentrum 4de

Vorige week vroeg Stef aan mij of hij een taart mocht bakken voor de klas. Dat vonden we allemaal wel een leuk voorstel. De volgende dag was de taart er al! En wat hebben we er van genoten. Ze was O-V-E-R-H-E-E-R-L-IJ-K!!!! Knap gedaan Stef!

2017 LS Taart van Stef

2017 LS Rondrit 3 en 4

Maandag 22 mei genoten alle kinderen van een gezonde lunch, verzorgd door het oudercomité!  Dankjewel!

2017 KS KS Gezonde lunch
« 1 van 2 »