juf Annelies (5b)

Op 9 oktober trok het 5de en 6de leerjaar naar het bos naar aanleiding van de week van het bos!  Het weer was een beetje twijfelachtig, maar de weergoden waren ons toch gunstig gezind.   In de voormiddag deden we allerlei opdrachten in groepjes om eens anders naar het bos te kijken. …  Daar kregen we grote honger van, dus namen we ook te tijd om eens gezellig te picknicken.  Nadien nog even kastanjes rapen (en eten) en nog even spelen!  De dag vloog voorbij!

17-18 Derde graad naar het bos
« 1 van 2 »
17-18 Klasfoto 5B

Op 5 oktober trokken we met het 5de leerjaar naar Kalmthout, naar het doe-museum van Suske en Wiske.  Daar maakten we kennis met Willy Vandersteen en zijn vele strips.

17-18 L5 naar het Suske en Wiske-museum
« 1 van 2 »

De eerste maand in 5B zit erop. We deden al heel wat plezante activiteiten. Kijk maar mee.

We wandelden in de schoolomgeving met een kompas maar deden ook een fijne ochtendwandeling. We leerden onze eerste Franse woordjes. We schilderden echte kunstwerken van Van Gogh en lieten ons langs onze beste kant zien tijdens de tussendoortjes.

17-18 De eerste maand in 5B
« 1 van 2 »

Juf Lydie toonde de leerlingen van het 5de leerjaar de verschillende bomen op onze school. Na onze tocht mochten de leerlingen hun lievelingsboom kiezen. Deze boom gaan zij gedurende het hele school een beetje meer aandacht geven.

17-18 Zoveel bomen op onze school

Heel wat leerlingen deden weer mee aan de scholenveldloop. Dikke proficiat voor alle deelnemers!!! Binnenkort zijn er ook heel wat andere activiteiten op woensdag namiddag. Wie doet er mee?

17-18 Scholenveldloop

Alle leerlingen mochten in hun sportkledij naar school komen en lieten zo zien wat hun favoriete sport is. Sporten is top!!!

Alle leerlingen mochten in hun sportkledij naar school komen en lieten zo zien wat hun favoriete sport is. Sporten is top!!!

17-18 Sport@school (lagere school)