juf Annelies (L5b)

De leerlingen van de derde graad lieten zich duidelijk zien in de straten van Hoogstraten. Zij maakten een fluowandeling door Hoogstraten. Ze werden in elk geval goed GEZIEN!

17-18 Fluo-wandeling derde graad

Miss en mister verkiezing in 5B. Het kiezen viel niet mee! Wat een kleurrijke fluogroep!

17-18 Fluo in 5B

JIJ + IK = KANSEN

Hartelijk dank aan alle kinderen en hun ouders voor de vele schoenendozen en het voedsel wat binnengekomen is. Jullie geven kansen aan kinderen die opgroeien in kansarmoede, ver weg en dichtbij.  En zo maken we samen als school een verschil voor hen. BEDANKT!

17-18 Speelgoedactie

Op 20 november’ 17 beleefden de kinderen van de lagere school een gezellige klas doorbrekende speelnamiddag.

  • SAMEN een grappige tekening maken
  • SAMEN een verhaal schrijven
  • SAMEN gezelschapspellen spelen

SAMEN krijgen we meer kansen!

17-18 Samenspeeldag lagere school
« 1 van 2 »

De leerlingen van het 5de leerjaar gingen op bezoek in de kleuterschool. Een hele week hadden zij geoefend op het voorlezen van een prentenboek. Vandaag lieten ze zien wat ze konden. De kleuters genoten van het verhaal. Ook de leerlingen beleefden plezier aan het voorlezen maar misschien nog meer aan het spelen nadien. Supergoed gedaan!

17-18 L5B leest voor in de kleuterschool

Bijna … vakantie! De leerlingen van de 3de graad genoten net voor de vakantie van een spelletjesnamiddag. Winnen of verliezen, dat maakt niet uit! Samen genieten en plezier beleven was het belangrijkste!

17-18 Spelletjesnamiddag in derde graad

Halloween … dat is griezelen, dat is spoken. De kinderen van het 5de leerjaar kookten enge en griezelige hapjes. Smakelijk!

17-18 Halloweenkoken in 5B

Op 9 oktober trok het 5de en 6de leerjaar naar het bos naar aanleiding van de week van het bos!  Het weer was een beetje twijfelachtig, maar de weergoden waren ons toch gunstig gezind.   In de voormiddag deden we allerlei opdrachten in groepjes om eens anders naar het bos te kijken. …  Daar kregen we grote honger van, dus namen we ook te tijd om eens gezellig te picknicken.  Nadien nog even kastanjes rapen (en eten) en nog even spelen!  De dag vloog voorbij!

17-18 Derde graad naar het bos
« 1 van 2 »
17-18 Klasfoto 5B

Op 5 oktober trokken we met het 5de leerjaar naar Kalmthout, naar het doe-museum van Suske en Wiske.  Daar maakten we kennis met Willy Vandersteen en zijn vele strips.

17-18 L5 naar het Suske en Wiske-museum
« 1 van 2 »