juf Annelies (L5b)

Vandaag sloten de leerlingen hun wichtelperiode af met een heus wichtelkerstfeest. Tijdens het wichtelen hebben de leerlingen elkaar verrast met kleine creatieve en originele attenties. Vandaag mocht de wichtelaar zich bekend maken met een creatief cadeau! Knap werk!

17-18 Wichtelkerstfeest 5B

Tijdens de voorleesweek gingen de leerkrachten in een andere klas voorlezen. Het was zowel voor groot als klein een leuk moment.

17-18 Voorleesweek in de lagere school
« 2 van 2 »

De leerlingen van het 5de bezochten de tentoonstelling ‘Ik ben archeoloog’ in het Begijnhof van Hoogstraten. Ze ontdekten daar hoe de eerste mens in onze streken leefden.

17-18 L5 in de prehistorie
« 1 van 2 »

De leerlingen van de derde graad lieten zich duidelijk zien in de straten van Hoogstraten. Zij maakten een fluowandeling door Hoogstraten. Ze werden in elk geval goed GEZIEN!

17-18 Fluo-wandeling derde graad

Miss en mister verkiezing in 5B. Het kiezen viel niet mee! Wat een kleurrijke fluogroep!

17-18 Fluo in 5B

JIJ + IK = KANSEN

Hartelijk dank aan alle kinderen en hun ouders voor de vele schoenendozen en het voedsel wat binnengekomen is. Jullie geven kansen aan kinderen die opgroeien in kansarmoede, ver weg en dichtbij.  En zo maken we samen als school een verschil voor hen. BEDANKT!

17-18 Speelgoedactie

Op 20 november’ 17 beleefden de kinderen van de lagere school een gezellige klas doorbrekende speelnamiddag.

  • SAMEN een grappige tekening maken
  • SAMEN een verhaal schrijven
  • SAMEN gezelschapspellen spelen

SAMEN krijgen we meer kansen!

17-18 Samenspeeldag lagere school
« 1 van 2 »

De leerlingen van het 5de leerjaar gingen op bezoek in de kleuterschool. Een hele week hadden zij geoefend op het voorlezen van een prentenboek. Vandaag lieten ze zien wat ze konden. De kleuters genoten van het verhaal. Ook de leerlingen beleefden plezier aan het voorlezen maar misschien nog meer aan het spelen nadien. Supergoed gedaan!

17-18 L5B leest voor in de kleuterschool

Bijna … vakantie! De leerlingen van de 3de graad genoten net voor de vakantie van een spelletjesnamiddag. Winnen of verliezen, dat maakt niet uit! Samen genieten en plezier beleven was het belangrijkste!

17-18 Spelletjesnamiddag in derde graad

Halloween … dat is griezelen, dat is spoken. De kinderen van het 5de leerjaar kookten enge en griezelige hapjes. Smakelijk!

17-18 Halloweenkoken in 5B