Inschrijven kleuters
Gisteren schreven we 9 kleuters in die in september zullen starten in het onthaalklasje.

Overgangsproject
Volgende week is het overgangsproject voor de kleuters van juf Inge en juf Nancy en de kinderen van het eerste leerjaar.

Uitstap jongste kleuters
Vrijdagvoormiddag 12 juni maken de kleuters van juf Inn, juf Greet en juf Ellen een wandeling naar boer Cel. Bij het voke van Lard, Vic en Lize mogen ze naar de dieren gaan kijken. Smeer je kleuter ’s morgens al in en zorg voor een pet of hoedje want het wordt warm weer. Vergeet ook je fluovestje niet.

Maandag 15 juni gaan de kinderen van het tweede en vierde leerjaar naar de bib. Omdat het de laatste keer van dit schooljaar is, brengen ze alleen de geleende boeken terug.

De kinderen van het tweede, vierde, vijfde en zesde leerjaar gaan dinsdag 16 juni voor de laatste keer dit schooljaar zwemmen. Diplomazwemmers: denk aan kleren en geld! Succes!

OVSG-toetsen zesde leerjaar
OVSG staat voor ‘Onderwijssecretariaat Vlaamse Steden en Gemeenten’. In alle gemeentescholen van Vlaanderen worden volgende week van maandag tot woensdag dezelfde toetsen afgenomen in het zesde leerjaar. Wij wensen onze zesdeklassers veel succes toe bij hun eindexamen in de lagere school!

Niveaulezen
Volgende maandag en donderdag is het de laatste maal niveaulezen voor het tweede leerjaar. Dankjewel aan de leesouders!

Volgend schooljaar
Voor de organisatie van volgend schooljaar vragen we de briefjes die je vorige week kreeg, zo snel mogelijk ingevuld terug. Dankjewel.

Vanavond vergadert het oudercomité om 20.15 uur in de school.