Fakkeltocht – Spaghettiavond – Wijnproeverij
De kinderen krijgen vandaag de flyer met inschrijvingsstrookje mee voor de fakkeltocht van zaterdag 14 november. De inschrijvingen verwachten we ten laatste dinsdag 10 november! Dus best nu al even invullen en in de boekentas steken voor na de vakantie! Er is opnieuw een wijnproeverij. Je kan je voorraad voor de feestdagen al inslagen. Iedereen is welkom!

Nieuwe kleuters bij juf Inn
Gisteren schreven we 5 nieuwe kleuters in, 4 in het onthaalklasje en 1 klasgenootje bij de
leuters van juf Greet.  Hartelijk welkom allemaal!

oep
Vanaf maandag 9 november tot aan de krokusvakantie kunnen de kinderen ’s middags soep eten in de refter. We vragen in de klassen van de lagere school wie soep wil. Wanneer we onze keuze gemaakt hebben, houden we ons er wel aan, want we kunnen niet elke dag de groepen veranderen. De kleuters mogen wel elke dag kiezen.

Oudercontact vier- en vijfjarige kleuters
Donderdag 12 november is er gelegenheid tot oudercontact bij juffen Inge, Nancy, Annelies en Ellen (voor haar vierjarige kleuters).

Stagiairs
– juf Elien Bogaerts in de klas van juf Nancy van 12 t/m 27 november;
– juf Anneleen Naulaerts in de klas van juf Inn op 9 en 10 november;
– juf Lore Piroy in de klas van juf Greet van 12 t/m 20 november.

Lagere school zingt
De ouders van de lagere school zijn morgen vanaf 14.45 uur van harte welkom in de refter om te komen luisteren naar en meezingen met de kinderen onder leiding van Flor en Florejan.

Bib
De kinderen van het derde leerjaar gaan maandagnamiddag 9 november naar de bib. De einddatum van hun boeken werd tot dan verlengd.

Zwemmen
Dinsdag 10 november is het zwemles voor het eerste en vijfde leerjaar.

Medisch onderzoek 5a
Dinsdagvoormiddag 10 november gaan de leerlingen van 5a naar het CLB voor medisch onderzoek. Het onderzoek houdt in: lengte en gewicht, ogen, gehoor, tanden, klinisch onderzoek, controle vaccinaties en mogelijkheid tot herhalingsvaccinatie tegen mazelen, bof en rubella.

Kronkeldidoe eerste leerjaar
Juf Myriam en meester Dirk doen beroep op ouders voor het vervoer van de kinderen naar de sporthal in Brecht op maandag 23 november. Vertrek in de school om 8.45 uur, vertrek terug om 11.30 uur. Wie wil rijden, kan zich opgeven in het eerste leerjaar. Ouders die voor het vervoer zorgen, betalen geen inkom. Alvast hartelijk dank!

Fietsencontrole – veilig in het verkeer
Na de vakantie, op dinsdag 17 november, organiseren we een fietsencontrole voor de lagere school. Kijk in de vakantie je fiets goed na zodat je veilig van en naar school kunt fietsen, ook als het donker, mistig of regenachtig is. Met je fluovest ben je goed zichtbaar bent in het verkeer!

Plastic flessen
Het eerste leerjaar en de kleuterschool verzamelen plastic flessen van 1 liter voor een knutselwerkje.

Herfstvakantie / wapenstilstand
–          Volgende week hebben we allemaal een weekje vakantie. Prettig verlof!
–          Woensdag 11 november is een vrije dag. We herdenken dan de slachtoffers van de wereldoorlogen.

Oudercomité
Het oudercomité vergadert donderdag 12 november om 20.15 uur in de school.

Bijlage
Flyer fakkeltocht