Inschrijven nieuwe kleuters
Woensdagvoormiddag 18 december verwacht juf Inn de kleuters die na de kerstvakantie naar school mogen komen.

Plastieken zak meebrengen
Kunnen alle kleuters begin volgende week een grote plastieken zak met hun naam erop meebrengen? Zo kunnen ze hun tekeningen gemakkelijk mee naar huis nemen.

Onthaalklasje
Morgen brengen de kleuters hun knuffeltje mee naar huis om uit te wassen. Vergeet het maandag zeker niet mee terug te geven!

Kerstfeestjes bij de kleuters
In de loop van volgende week zijn er kerstfeestjes in de kleuterklassen. De kleuters krijgen een apart briefje mee per klas.

Bib
–          Vrijdagnamiddag 11 december: vijfde leerjaar
–          Maandagnamiddag 14 december: tweede leerjaar

Zwemmen
De kinderen van het tweede, derde, vierde en zesde leerjaar gaan dinsdag 15 december
zwemmen.

Voorlezen in het vierde
Zo gezellig: ouders / grootouders komen woensdag voorlezen in het vierde leerjaar. Dankjewel voorlezers!

Eerste leerjaar naar het rusthuis
De kinderen van het eerste leerjaar gaan donderdagvoormiddag 17 december naar het rusthuis. Als kerstmannetjes zullen ze dansen en zingen voor de bejaarden. Kinderen die thuis een kerstpak, kerstmuts of rode trui of T-shirt hebben, mogen die meebrengen (zeker niets gaan kopen!). De kinderen zijn ’s middags terug op school. Juf Myriam en meester Dirk doen beroep op ouders om de kinderen ’s morgens vanaf 8.45 uur mee te schminken en mee te begeleiden naar het woonzorgcentrum. Opgeven bij de klasleerkracht alsjeblieft. Alvast hartelijk dank!

Wieltjesdag in de lagere school
Donderdag 17 december is het weer wieltjesdag. De kinderen mogen hun step, inline skates, skateboard, rolschaatsen, ….. mee naar school brengen

Zingen lagere school
Vrijdagnamiddag 18 december zingen de kinderen van de lagere school samen in de refter. De ouders zijn welkom vanaf 14.45 uur om te komen luisteren en/of meezingen.

Rapporten – oudercontact
Volgende week vrijdag krijgen de leerlingen van de lagere school hun rapport mee naar huis. Vooraf werden de resultaten in de school reeds besproken met juf Dorien, de klasleerkrachten en de zorgleerkracht. We hadden reeds algemene oudercontacten voor de herfstvakantie. Nu zijn er enkel oudercontacten op uitnodiging van de leerkracht.

Tijschriftjes Averbode
De kinderen kregen een folder mee. Wie een abonnement wil voor het tweede trimester, geeft de folder ingevuld maar leeg terug mee naar school ten laatste op 17 december. Wie al een jaarabonnement nam, hoeft natuurlijk niets te doen.

Verloren voorwerpen
We verzamelden weer heel wat verloren voorwerpen en stallen ze uit in de refter vanaf dinsdagnamiddag 15 tot donderdagmiddag 18 december. Kom eens kijken of er iets van je kind(eren) bijligt.

Kerstvakantie
Vrijdag 18 december is het een hele dag school. Daarna genieten kinderen en leerkrachten van twee weken vakantie.

Oudercomité
Vanavond vergadert het oudercomité om 20.15 uur in de school.

Bijlage
Flyer nieuw zwembad