Schoolfeest
Zondag 17 april is het schoolfeest! Kinderen, ouders, familie en vrienden zijn hartelijk welkom van 14 tot 17 uur. De affiche in bijlage kan je thuis ophangen. Het oudercomité is al begonnen met de voorbereiding en kan weer veel helpende handen gebruiken. Wie bereid is om mee te helpen, vult bijgaand strookje in en geeft het terug mee met haar/zijn kind. Hartelijk dank!

 Juf Lydie afwezig
Juf Lydie blijft afwezig tot aan de paasvakantie. Juf Lien Pynaerts vervangt haar voltijds. De kinderen krijgen wel hun rapport mee maar de oudercontacten zullen na de paasvakantie plaatsvinden.

Inschrijven nieuwe kleuters
Woensdag 23 maart verwelkomt juf Inn de kleuters die na de paasvakantie naar school mogen komen.

 Lagere school zingt
De kinderen van de lagere school nodigen hun ouders uit op vrijdag 18 maart om 14.45 uur in de refter. Ze zingen dan samen met begeleiding van Flor en Florejan.

Vierde naar muziekacademie
Het vierde leerjaar gaat maandag 21 maart naar de muziekacademie voor een workshop “Woord”.

Bib
Maandag 21 maart gaan de kinderen van het derde leerjaar naar de bib.

Zwemmen
Dinsdag 22 maart is het zwemmen voor het eerste en vijfde leerjaar.

Rapporten
De kinderen van de lagere school krijgen dinsdag hun rapport. Woensdag (in sommige klassen ook op dinsdag) is er gelegenheid tot oudercontact.

Vierde naar “Alles met de bal”
Een sportieve voormiddag voor de vierdeklassers! Donderdag nemen ze deel aan de activiteit “Alles met de bal” van SVS in Beerse. De kosten bedragen 3 euro en komen op de schoolrekening. Dankjewel aan de chauffeurs, zij betalen geen inkom.

Wieltjesdag
Donderdag 24 maart is weeral de laatste donderdag van de maand en dus “wieltjesdag”. De kinderen van de lagere school mogen hun steps, inline skates, skateboards, …. meebrengen.

Abonnementen tijdschriftjes Averbode
De kinderen krijgen een folder mee voor het derde trimester. Wie een abonnement wil nemen of verlengen, geeft de omslag ten laatste 24 maart leeg maar ingevuld terug mee naar school. Wie een jaarabonnement nam, hoeft natuurlijk niets te doen.

Bijscholing
Vandaag ging juf Dorien naar een cursus van OVSG voor nieuwe directeurs.

Verloren voorwerpen
Van dinsdagnamiddag tot donderdagmorgen stallen we de verloren voorwerpen uit in de refter. De kast puilt uit. Kom zeker eens kijken of er geen muts, sjaal, jas, trui, brooddoos, …. van jouw kind bijligt. Loop eens langs de tafels als je naar het oudercontact komt of als je je kind brengt of afhaalt.

Bijlage
–          Uitnodiging en affiche schoolfeest
–          Strookje helpers schoolfeest
–          Flyer buitenspeeldag Mosten