Schoolfeest
Iedereen is van harte welkom op ons schoolfeest op zondag 17 april van 14 tot 17 uur.  Er zijn toonmomenten van de kinderen, allerlei toffe spelen, springkasteel, voorlees-momentjes, zoektocht, opendeur in het onthaalklasje, rondleidingen in de school, gelegenheid tot inschrijven, …. Alle kinderen zijn om 14 uur aanwezig voor het toon-moment en het zingen. Spelenkaarten kan je kopen tot 16.30 uur, spelen kan tot 17 uur.

Brieven CLB 3-jarigen
De driejarige kleuters van juffen Sindy, Greet en Ellen kregen een brief mee voor het medisch schooltoezicht. Geef hem zo snel mogelijk ingevuld terug mee naar school alsjeblieft.

Plastic zak
Kunnen alle kleuters, behalve de nieuwe instappers, een plastic zak met naam meebrengen alsjeblieft?

Afwezige leerkrachten
–          Juf Agnes is tot en met volgende week afwezig wegens ziekte. Juf Lieke Loch-ten en juf Kaat Vermeiren vervangen haar.
–          Juf Lydie blijft nog afwezig. Juf Lien vervangt haar verder in 5a.

Studiereis 3 en 4
De leerlingen van 3 en 4 bezoeken Antwerpen op vrijdag 15 april. In de voor-middag maken ze een wandeling door de binnenstad. ’s Namiddags volgen ze in de Roma in Borgerhout een Oorcollege van het Vlaams Filharmonisch Orkest. De kinderen zijn om 8.15 uur op school; rond 15.45 uur zijn ze terug. Zorg voor: fluohesje, wandel-schoenen, warme kledij, regenjas, een rugzak met picknick, fruit, koek, drank met schroefdop, reispilletje indien nodig, plastic zak. Voor deze uitstap rekenen we 7.70 euro (inkom en één drankje voor ’s middags) aan op de volgende schoolrekening.

Eerste communie
De kinderen van het tweede leerjaar oefenen morgen en volgende week donderdag en vrijdag voor hun eerste communie.

Bib
Maandag gaan de kinderen van het eerste leerjaar naar de bib.

Zwemmen
Het eerste en vijfde leerjaar hebben dinsdag 19 april zwemmen, weliswaar op een ander tijdstip dan gewoonlijk. Ze vertrekken om 10.45 uur en zijn om 12.30 uur terug. Alle kinderen eten dus op school.

Bijlagen
–          Fiscaal attest kinderopvang 2015
–          Betalingsherinnering
–          SVS – uitnodiging rollerhappening voor de lagere school
–          Flyer studietoelage