Fruitdag
Maandag 13 juni zorgen ouders weer voor een fruitig tussendoortje. Die waren de vori-ge keren zo lekker, we kijken er al naar uit!

Inschrijven nieuwe kleuters
Woensdag 15 juni vanaf 9.30 uur is er in het onthaalklasje van juf Inn een opendeurvoor-middag voor de kleuters die in september naar school mogen komen.

Warm weer
Smeer je kleuter bij warm weer ’s morgens al in met zonnecrème ajb. Vermijd topjes met spaghettibandjes, een T-shirt met korte mouwen beschermt de schouders.

Wandelen kleuters – fluovest
Met het goede weer maken de kleuters regelmatig een wandeling op straat. Dan kunnen ze hun fluo-vest niet missen!

Leeruitstap vierde leerjaar
Morgen brengen de kinderen van het vierde leerjaar een bezoek aan het Ostmuseum.

Leeruitstap derde leerjaar
Morgen, 10 juni, rijdt het derde leerjaar met de fiets langs de dodendraadroute naar Zondereigen. Daar groeide Fonske Versmissen meer dan een eeuw geleden op. Onderweg stoppen ze voor uitleg over de dodendraad en WOI. ’s Middags eten ze in het schooltje van Zondereigen. Zorg voor: een fiets die goed in orde is, een fluo-vestje, schoenen en kleren die vuil mogen worden, eventueel een regenjas, een rugzak met boterhammen, genoeg drank, fruit en/of koek.

Bib
Maandag 13 juni gaan de kinderen van het tweede en derde leerjaar naar de bib. Omdat het de laatste keer van dit schooljaar is, brengen ze alleen de geleende boeken terug.

Zwemmen
De kinderen van het eerste en  vijfde leerjaar gaan dinsdag 14 juni zwemmen.

Gezamenlijke sportdag lagere school
De turnleerkrachten doen een oproep aan ouders die de hele dag aanwezig willen zijn op de sportdag van het vierde leerjaar aan de Mosten van 9 tot 15.30 uur om een groepje leerlingen te begeleiden. Graag een seintje aan meester Simon.

Oudercomité
Vanavond vergadert het oudercomité om 20.15 uur in de school

Bijlage
–          Folder KLJ voor de lagere school
–          Flyer vzw Lach voor 4, 5 en 6