Brieven terugbezorgen
Vorige week kreeg je kind verschillende brieven mee die we graag snel ingevuld terugkrijgen op school. Ze bevatten belangrijke informatie voor de leerkrachten. Wie de brieven nog niet terugbezorgde: graag ten laatste morgen. Dankjewel!

Kom tijdig naar school
De leerkrachten verwachten je kind tijdig, dus voor het belteken, op school. Het onthaal ’s morgens is een belangrijk moment in elke klas, ook bij de kleuters. Het is vervelend als dit verstoord wordt door laatkomers. 

Foto’s
Morgen komt een fotograaf klasfoto’s en individuele foto’s nemen. Kleurrijke kleding geeft mooie foto’s!

Algemene ouderavond
We herinneren nog even aan de algemene oudervergadering op dinsdag 13 september om 19 uur voor de lagere school en om 20 uur voor de kleuterschool. We verwachten jullie talrijk want zowel oudercomité als leerkrachten geven belangrijke informatie voor dit schooljaar. Welkom!

Fruitdag
Het oudercomité zal alle kinderen dit schooljaar weer regelmatig trakteren op een fruitig tussendoortje. Maandag is het al zover. We zijn benieuwd naar wat het creatieve fruitteam voor ons in petto heeft!

Sport@school
September is de maand van de sportclub. Daarom mag iedereen op woensdag 14 september in haar/zijn sportoutfit naar school komen. Dit past ook in ons sportief jaarthema. Dus doe je sportkleren aan en “Spring vooruit”.

Oudercafé
De ouders van de kleuters van juf Inn zijn hartelijk welkom in het oudercafé op woensdag 21 september van 8.45 tot 9.30 uur. Een gezellige babbel met de juf en met de andere ouders en een korte film van de kindjes in hun klasje staan op het programma.

Zwemmen
De oorspronkelijk opgegeven zwembeurten blijken niet correct (dus ook niet in de onthaalbrochure). Hierna het nieuwe overzicht.

1e en 5e / 4e en 2e leerjaar 3e en 6e leerjaar
20 september 6, 13 en 27 september
4 en 18 oktober 11 en 25 oktober
15 en 29 november 8 en 22 november
13 december 20 december
10 en 24 januari 17 en 31 januari
7 en 21 februari 14 februari
7 en 21 maart 14 en 28 maart
18 april 25 april
2, 16 en 30 mei 9 en 23 mei
13 en 27 juni 6 en 20 juni

Volgende dinsdagvoormiddag zwemmen de kinderen van het derde en zesde leerjaar.

Turnen
Wil je de turnkledij en turnzak van je kind tekenen met haar/zijn naam? Zo vindt elk kind de eigen spulletjes gemakkelijk terug. Zorg alsjeblieft ook zo snel mogelijk voor witte turnpantoffels. Alvast hartelijk dank!

Feest eerste leerjaar
Het feest van het eerste leerjaar plaats op woensdag 21 september om 18.30 uur. Vandaag krijgen de kinderen de uitnodiging mee.

Juf Greet en juf Frie afwezig
Juf Greet van de driejarige kleuters zal vermoedelijk nog afwezig blijven tot 16 september. Juf Sindy vervangt haar. Juf Frie, kinderverzorgster, zal afwezig zijn tot einde september. Juf Pien, die de kindjes kennen van het middagtoezicht, zal haar vervangen.

Oudercomité
Vanavond heeft het oudercomité haar eerste vergadering van dit schooljaar om 20.15 uur in de school.

Schoolreglement
Met ingang van dit schooljaar zijn er enkele wijzigingen aan het schoolreglement. Ze zijn samengevat in een bijlage die de kinderen vandaag meekrijgen. Wil je bijgevoegde strook tekenen voor ontvangst en terug meegeven met je kind alsjeblieft? Het volledige schoolreglement met bijlage vind je ook terug op de website  van de school.