Nieuwe kleuters bij juf Inn
Gisteren schreven we 2 nieuwe kleuters in voor het onthaalklasje. Hartelijk welkom!

Lagere school zingt
De ouders van de lagere school zijn morgen vanaf 14.45 uur van harte welkom in de refter om te komen luisteren naar en meezingen met de kinderen onder leiding van Flor en Florejan.

Zwemmen
Dinsdag 8 november is het zwemles voor het derde en zesde leerjaar. Denk zeker aan de elastiekjes voor de meisjes en aan de badmutsen!

Medisch onderzoek 3b
Donderdag 10 november komen medewerkers van het CLB naar de school voor medisch nazicht van de kinderen van 3b (gezichtsscherpte, lengte en gewicht, nazicht vaccinaties).

Fietsencontrole – veilig in het verkeer
Na de vakantie organiseren we een fietsencontrole voor de lagere school. Kijk in de vakantie je fiets goed na zodat je veilig van en naar school kunt fietsen, ook als het donker, mistig of regenachtig is. De juiste datum van de fietsencontrole volgt na de herfstvakantie. Met je fluovest ben je goed zichtbaar bent in het verkeer!

Bijscholing
Donderdag 10 november volgen juf Ellen en juf Annelies bijscholing over “Rust brengen in je klas”.  Juf Liesje Korthoudt vervangt in het klasje van juf Ellen en juf Sindy bij de kleuters van juf Annelies.

Herfstvakantie / Wapenstilstand
Volgende week hebben we allemaal een weekje vakantie. Prettig verlof!
Vrijdag 11 november is een vrije dag. We herdenken dan de slachtoffers van de wereld-oorlogen.
Vrijdag 11 november is een vrije dag. We herdenken dan de slachtoffers van de wereld-oorlogen.

Knutselmateriaal
We verzamelen in de kleuterschool lege keukenrollen voor knutselwerkjes. Je mag ze bezorgen in het klasje van juf Ellen. Hartelijk dank!

Bijlage (alleen bij papieren versie)
–       De Wakkere School
–       Brief Wapenstilstand
–       Flyer “Uit in Hoogstraten” voor de lagere school