Fruitdag
Het oudercomité verwent ons maandag 13 februari weer met een fruitig hapje voor tijdens de speeltijd. Mmmm!

Oudercafé
Juf Inn nodigt de ouders van het onthaalklasje (kleuters gestart op 9 januari en op 1 februari) uit in de school op woensdag 15 februari van 8.45 tot 9.30 uur. Bij een tasje koffie kunnen ze een babbeltje slaan en horen hoe hun kleuters het stellen op school. Ze kunnen dan ook kijken naar een film van hun kindje in de klas.

Bib
Maandag 13/2: vijfde leerjaar
Donderdag 16/2: 4a en 4b

Zwemmen
Dinsdag 14 februari gaan het derde en zesde leerjaar zwemmen. Wie mag afzwemmen: denk aan je kledij!

Niveaulezen
De kinderen van het derde leerjaar lezen volgende woensdag voor de laatste keer in hun groepje. Dankjewel, leesouders, voor de begeleiding!

1 en 2 op boerderijklassen
Donderdagochtend 16 februari vertrekken de kinderen van het eerste en tweede leer-jaar met de huifkar op boerderijklassen naar De Bonte Beestenboel in Wortel Kolonie. Het hele verblijf staat in het teken van “de boerderij” met leuke, spannende en leerzame boerderijactiviteiten. De ouders brengen de bagage binnen in de refter op woensdagavond 15 februari tussen 19 en 20 uur en halen hun kind vrijdag 17 februari om 15 uur op in De Bonte Beestenboel. Veel plezier! 

Derde leerjaar naar het IKO
De kinderen van het derde leerjaar gaan volgende donderdag 16 februari naar het IKO. Breng een schort, oud hemd of T-shirt mee.  De donderdag daarop gaan ze nog een keer.

Dikke truiendag
Kleed je volgende donderdag 16 februari warm aan want dan is het dikke truiendag. We zetten de verwarming een graadje lager!

Challenge “Expeditie natuurpunt”
Dit jaar staat het jaarthema in onze school in het teken van beweging “Spring vooruit”. Gedurende het schooljaar gaan de leerlingen een reeks uitdagingen aan die ze tot een goed einde proberen te brengen. Ook een deel van het schoolteam gaat de uitdaging aan om 260 km te fietsen ten voordele van het natuurgebied Den Rooy. We kunnen dit niet zonder jullie hulp!
Door massaal te sponsoren, steunen jullie niet alleen het natuurgebied “Den Rooy” maar laten jullie ook zien dat jullie vertrouwen hebben in ons team. Lees onze brief in bijlage. Alvast bedankt!
Joeri, Annelot, Lien Joyce, Ann, Koen, Julie en Sindy

Op de website
–          Nieuwe kleuters in het onthaalklasje
–          Thema “ziek zijn” bij juf Greet, Sindy en Ellen (aangevuld met foto’s)
–          Instrumenten in 4a
–          Thema hygiëne bij juf Inn

Bijlage  
 (alleen papieren versie)
–       Brief intercommunaal examen voor de lagere school
–       Brief challenge
–       Flyer Gezinsbond
–       Flyer Quiz voor 5 en 6
–       Vliegtips februari