Week van de vrijwilliger
We kunnen ze bijna niet tellen en we kunnen ze ook niet missen…. al de mama’s, papa’s, grootouders, buren, ….. die vrijwillig een handje komen toesteken in onze school. We kunnen altijd op hen rekenen. Daar zijn we zo blij mee en ze verdienen, zeker deze week, een welgemeende DANKJEWEL! 

Fruitdag
Maandagochtend 13 maart staan de vrijwilligers weer klaar om ons een gezonde traktatie van het oudercomité aan te bieden. Extra helpende handen zijn steeds welkom vanaf 8.45 uur. Hartelijk dank! 

Vaderdag
Naar jaarlijkse gewoonte knutselen onze kinderen tegen 19 maart een geschenkje voor vaderdag. Als je wenst dat je kleuter een extra cadeautje maakt (bijv. voor de stiefpapa), meld dit dan  morgen even aan de leerkracht. Voor de leerkrachten is dit niet altijd duidelijk.

Overstap eerste leerjaar
Gisteren hadden de vijfjarige kleuters en de kinderen van het eerste leerjaar samen een creatieve voormiddag.

Bib
Maandag 13/3: 6a en 6b
Dinsdag 14/3 : kleuters van juf Annelies en juf Nancy
Woensdag 15/3: kleuters van juf Inge
Donderdag 16/3: 1a

De kleuters van juf Annelies en juf Inge vertrekken al om 8.30 uur naar de bib. Zorg dat je tijdig op school bent en draag je fluovest!

Zwemmen
Dinsdag 14 maart gaan de kinderen van het derde en zesde leerjaar zwemmen. Zoals vorige week al gemeld, mogen de ouders een kijkje komen nemen bij de zwemles.

Sponsortocht
Donderdag 30 maart wandelen alle kinderen van de lagere school voor Broederlijk Delen. Deze organisatie steunt dit jaar de boeren in Burkina Faso. De kinderen krijgen vandaag informatie en een intekenlijst mee naar huis.

Schoolrekening
Je zal merken dat de schoolrekening voor de derde periode een nieuwe lay-out heeft zonder overschrijvingsformulier. De betalingsgegevens vind je bovenaan terug. Gebruik de gestructureerde mededeling alsjeblieft. Dank voor een snelle betaling!

Nieuwsbrief 3 en 4
De kinderen van 3 en 4 zullen de nieuwsbrief en bijlagen pas maandag meekrijgen.

Bednet
Vrijdag 17 maart steken we zieke kinderen een hart onder de riem en doen mee aan de nationale pyjamadag! Vrijblijvend mogen de kinderen van de lagere school die dag in pyjama naar school komen om zo de actie van Ketnet te ondersteunen en onderwijs voor zieke kinderen “Bednet” in de kijker te zetten. Breng wel een lange broek mee voor op de speelplaats!

Oudercomité
Donderdag 16 maart vergadert het oudercomité om 20.30 uur in de school.

Op de website
–          Belevenissen op zeeklassen
–          Workshops IKO derde leerjaar
–          VTI Spijker op bezoek in het vierde leerjaar
–          Nieuwe kleuters in het onthaalklasje
–          Carnaval in het klasje van juf Sindy
–          Carnaval in de kleuterschool
–          Nieuwe uitdaging
–          Activiteiten Vlieg Uit

Bijlage  (allen papieren versie)
–         intekenlijst sponsortocht lagere school