Vader juf Nancy
Vorige week overleed de vader van juf Nancy. We leven mee met de familie. Juf Lynn van Loenhout zal juf Nancy vervangen in haar klas gedurende twee weken.

Kom op tijd
We merken dat kinderen nog te laat komen. Zowel voor je kind als voor de klasgenootjes en de leerkracht is het fijn als iedereen op tijd is!

Kijk je kind na op tekenbeten!
Het is raadzaam om de kleuter die gisteren gingen wandelen, goed te controleren op tekenbeten.

Kleuters naar de Mosten
Zoals je weet gaan de kleuters morgen, 2 juni, naar de Mosten (behalve de kleuters van juf Inn). Ze brengen boterhammen mee in een brooddoos met hun naam erop (geen boeken-tas). De kleuterleidsters zorgen voor koeken en drank en ook een lekker ijsje zal niet ontbreken. De kleuters gaan niet zwemmen. Denk aan gepaste kledij en bescherming tegen de zon. Het drankje en het ijsje kosten 3,5 euro per kind te betalen via de schoolrekening. We wensen alle kleuters een super fijne dag toe.

Medisch schooltoezicht 3-jarigen
Dinsdag 6 juni komen medewerkers van het CLB naar school voor medische controle van de driejarige kleuters: gewicht, lengte en gezicht.

Tentoonstelling oudste kleuters
De oudste kleuters van juffen Annelies, Inge en Nancy nodigen hun ouders uit op woensdag 7 juni op een tentoonstelling over ‘Mondriaan’. Ze krijgen een apart briefje mee.

Vrijdag 02/06: laatste keer voor 2a en 2b, de kinderen brengen enkel hun boeken terug.
( Dinsdag 06/06: 3a, 3b, 4b )

Dinsdag 03/06: 3 en 6

Afsluiten jaarthema lagere school
Donderdagnamiddag sluiten de kinderen van de lagere school het jaarthema ‘Spring vooruit’ af met allerlei sportieve activiteiten op de speelplaats. Voorzie sportieve kledij, voldoende drank en een tussendoortje.

Het oudercomité vergadert donderdag 8 juni om 20.15 uur.

Maandag verlof
Maandag 5 juni is het tweede pinksterdag. We hebben dan allemaal vrijaf. Fijn weekend!

Inschrijving volgend schooljaar
Bij de organisatie van het nieuwe schooljaar moet er heel wat geregeld worden: verdelen van de klassen, aanschaf van voldoende banken, stoelen en leermateriaal, afspraken met het zwembad, …  Zoals jullie gedurende het hele schooljaar hebben kunnen vaststel­len, hebben wij ons ingezet om jullie jongen of meisje op een aangename manier heel veel te laten leren. Daarom hopen we ook in de toekomst jullie vertrouwen te behouden. Met jullie steun kunnen we verder bouwen aan onze school. Als bijlage vind je voor elk van je kinderen een strookje. Wil je dit invullen en zo spoedig mogelijk mee terug naar school  geven?

Keuze levensbeschouwelijke vakken
De kinderen die volgend schooljaar naar het eerste leerjaar gaan, krijgen nu reeds een formulier mee om hun keuze voor godsdienst of zedenleer te maken. Wil je dit invullen en terug meegeven a.u.b.? Kinderen van andere klassen die hun keuze willen wijzigen, kunnen dit doen vóór 30 juni. Vraag in dat geval een nieuw formulier op het secretariaat. Wie meer informatie wenst over één van de vakken kan een afspraak maken met de leerkracht op maandag- of donderdag.

Verloren voorwerpen
De verloren voorwerpen zijn uitgestald in de refter tot en met morgen. Kom eens binnen om te kijken of er iets van je kind(eren) bijligt. Het is weer een hele verzameling!

–       Vierde naar woonzorgcentrum
–       De taart van Stef in 4a
–       3 en 4 maakten een rondrit door de fusiegemeente
–       Vriezen en smelten bij juf Annelies