Wekelijkse nieuwsbrief                                              19-10-2017

Klasfoto’s

De klasfoto’s kun je bekijken op de website. Wil je ze bestellen, vul dan bijgevoegd strookje in en geef het ten laatste woensdag terug mee naar school. Een klasfoto kost 1 euro.

Inschrijving nieuwe kleuters

Woensdagvoormiddag 25 oktober verwelkomt juf Inn de kleuters die na de herfstvakantie naar school mogen komen.

Teken

Controleer je kind(eren) op tekenbeten telkens als ze in het bos geweest zijn!!! Meerdere kinderen  werden recent gebeten.

Soep in de refter

Vanaf 6 november tot de krokusvakantie kunnen de kinderen soep eten in de refter. Vul bijgaand strookje in en bezorg het ten laatste volgende woensdag terug.

3 en 4 naar Technopolis

Zoals vorige week al aangekondigd brengen de kinderen van 3 en 4 morgen een bezoek aan Technopolis. Breng mee: je rugzakje met picknick, koek of fruit en een drankje. Het wordt een boeiende dag!

Dag van de jeugdbeweging

Morgen 20 oktober is het “dag van de jeugdbeweging”. Wie wil, mag dan in de kleding van zijn/haar jeugdbeweging naar school komen.

Bib

Maandag 23/10: 1a en 6

Zwemmen

De kinderen van het derde en vierde leerjaar gaan dinsdag 24 oktober zwemmen.

Rapporten en oudercontact

Dinsdag krijgen de leerlingen van de lagere school hun rapport mee naar huis. Vooraf werden de resultaten in de school reeds besproken met juf Marina, de klasleerkrachten en de zorgleerkracht. Woensdag 25 oktober (in sommige klassen ook al op dinsdag 24 oktober) is er gelegenheid tot oudercontact. Kom langs de hoofdingang binnen want de poorten zullen gesloten zijn.

Wieltjesdag

De kinderen van de lagere school mogen donderdag 26 oktober weer hun “wieltjesmateriaal” zoals steps, in-lineskates, skateboards, …. meebrengen voor op de speelplaats.

Nascholingen

  • Maandag 23 oktober volgen juf Sindy en juf Ellen nascholing over “Differentiëren in de kleuterschool”. Juf Ditte en juf Lynn vervangen hen in hun klasje.
  • Juf Joyce en juf Lydie volgen woensdag 25 oktober nascholing over “Interactieve werkvormen”. Juf Ellen Van Dyck vervangt in 4a.

Website

Kijk op de website van de school voor de klasfoto’s en impressies van de talrijke klasactiviteiten. Klik hiervoor op “Heet van de naald”.

Verloren voorwerpen

Het is weer een hele verzameling! We stallen de verloren voorwerpen uit in de refter vanaf dinsdagnamiddag tot en met donderdagochtend. Kom zeker eens kijken of er spullen van je kind bij liggen.

Bijlage