Wekelijkse nieuwsbrief     7-12-2017

Kerstmarkt

Vrijdag 15 december is het kerstmarkt. Er kan weer heerlijk gedronken en gesmuld worden van een multicultureel dessert-buffet! Sta je niet graag in de rij om jetons te kopen? Kom dan woensdag of donderdag na school naar de voorverkoop.

Kom op tijd naar school

De kinderen komen ’s morgens en ’s middags op de speelplaats langs de groene poorten, niet langs de hoofdingang. Na het tweede belteken, om 8.45 uur, gaan beide poorten op slot voor de veiligheid van de kinderen. Breng je kind dus op tijd naar school!

Juf Greet afwezig

Juf Greet, zorgcoördinator en turnjuf van de kleuterschool zal langere tijd afwezig zijn. Daardoor zijn er een aantal wijzigingen vanaf afgelopen maandag. De ouders van de kleuters kregen hierover reeds uitgebreide informatie. We wensen juf Greet veel beterschap!

Kijk eens in de ton

Verloren handschoentjes, sjaals en mutsen zonder naam liggen allemaal in de ton in de kleuterschool. Kom eens een kijken wat er van jouw kleuter is! Teken de losse spulletjes met de naam, dan geraken ze niet verloren!

Fruitdag

Maandag krijgen alle kinderen weer een lekkere fruittraktatie van het oudercomité. Dank u wel!

 Geen kerstkaartjes meegeven

De kleuterleidsters vragen om geen kerstkaartjes voor de klasgenootjes mee te geven in de boekentassen. Het is onbegonnen werk om die allemaal te verdelen.

Bib

In de nieuwsbrief van vorige week waren de data en uren van de bib fout vermeld, sorry.

Vrijdag 8/12: 2a en 4b

Maandag 11/12: 4a en 2b

Dinsdag 12/12: 3a en 3b

Zwemmen

Dinsdag 12 december gaan de kinderen van het eerste, tweede, derde en vijfde leerjaar zwemmen.

Koekjes bakken

Volgende woensdag 13 december gaan de kinderen van het tweede leerjaar koekjes bakken bij bakkerij Muesen. Op de kerstmarkt verkopen ze de koekjes voor het goede doel: Villa Rozenrood.

Overgangsproject

Woensdag 13 december luisteren de vijfjarige kleuters en de kinderen van het eerste leerjaar samen naar een mooi verhaal.

Schoolstraten

Zoals je weet is er dinsdag 12 december om 19 uur een vergadering over de mobiliteit in onze schoolomgeving. We doen een warme oproep om hierover te komen meedenken. Inschrijven kan nog via mobiliteit@hoogstraten.be.

Website

– bezoek schoenmaker

– poppenkast eerste leerjaar

– voorlezen kleuters juf Inn en juf Greet

– juf Sindy is jarig!

– fluo in 5b

– fluowandeling derde graad

Bijlage

  • Brief voor helpers kerstmarkt
  • Uitnodiging informatieavond secundair onderwijs voor L6