Wekelijkse nieuwsbrief  22-3-2018  

 

Schoolfeest – vrij podium

Vandaag krijgen de kinderen de affiche voor het schoolfeest mee naar huis. We kregen al enkele inschrijvingen voor toffe acts tijdens het vrij podium. Spreek af met je vrienden/vriendin-nen en schrijf jezelf of je groepje in voor een optreden!

Inschrijven nieuwe kleuters

Woensdag 28 maart verwelkomt juf Inn de kleuters die na de paasvakantie naar school mogen komen.

Kleuterzwemmen

De vijfjarige kleuters van juf Nancy en juf Annelies (°2012) gaan vrijdagvoormiddag 30 maart zwemmen. Ze brengen zwemgerief (twee handdoeken en een badpak of strakke zwembroek) mee. De vierjarige kleuters mogen tijdens het zwemmen in een andere klas gaan spelen.

Paasfeestjes

In elke kleuterklas zijn er volgende week paasfeestjes.

Stagiaires

Van maandag 26 maart tot en met 9 mei zijn er stagiaires in de kleuterschool: juf Jolien in het klasje van juf Sindy en juf Evi in het klasje van juf Inge.

 Bib

Maandagnamiddag 26/03: 4a en 2b

Dinsdagnamiddag 27/03: 3a en 3b

Zwemmen

Dinsdag 27 maart is het zwemmen voor het derde en vierde leerjaar.

Rapporten

De kinderen van de lagere school krijgen dinsdag hun rapport. Woensdag (in sommige klassen ook op dinsdag) is er gelegenheid tot oudercontact.

Sponsortocht

Donderdagnamiddag 29 maart is het sponsortocht. Met onze wandeling steunen we de werking van het Verzetje. Zorg voor gemakkelijke kledij en stevige schoenen! De kinderen van de lagere school geven ten laatste op woensdag 28 maart hun intekenlijst met het sponsorgeld af aan de klasleerkracht. De leerlingen van vijf en zes die ’s middags thuis gaan eten, zorgen dat ze om 12.50 uur terug op school zijn. Zij vertrekken al vroeger voor hun wandeling.

Wieltjesdag

Donderdag 29 maart is de laatste donderdag van de maand en dus “wieltjesdag”. De kinderen van de lagere school mogen hun steps, inline skates, skateboards, …. meebrengen.

Fiscale attesten

Je kind krijgt vandaag een fiscaal attest mee voor de uitgaven voor middagtoezicht en kinderopvang tijdens het kalenderjaar 2017. Deze kosten zijn aftrekbaar voor kinderen tot 12 jaar. Van Stekelbees krijg je een apart fiscaal attest als je kind daar in 2017 naartoe ging.

Verloren voorwerpen

Van dinsdagnamiddag tot donderdagmorgen stallen we de verloren voorwerpen uit in de refter. De kast puilt uit. Kom zeker eens kijken of er geen muts, sjaal, jas, trui, brooddoos, …. van jouw kind bijligt. Loop eens langs de tafels als je naar het oudercontact komt of als je je kind brengt of afhaalt.

Op de website

– Nieuwe klasfoto juf Inn en juf Sindy

– Zusje van Elisa en Jibreel op bezoek

– Paddenoversteek L3

– L5: studiereis Antwerpen

– L6: naar het Spijker

– Flyer yoga voor tieners voor 5 en 6

www.gemeenteschoolhoogstraten.be.

 Bijlage

  • Affiche schoolfeest
  • Fiscaal attest 2017
  • Tieneryoga in Wortel