Wekelijkse nieuwsbrief 24-10-2019

Nieuwe kleuters bij juf Inn

Juf Inn start na de vakantie met een nieuwe onthaalklas. Gisteren schreven we 4 nieuwe kleuters in. Hartelijk welkom allemaal!

 

Herfstvakantie

Volgende week hebben we een weekje vakantie. Prettig verlof iedereen!

 

Leerkrachten afwezig

Juf Lydie en juf Ann zijn afwezig tot en met 25 oktober. We hopen dat ze voldoende hersteld zijn om na de vakantie terug te komen.

Juf Wendy zal nog afwezig blijven tot aan de kerstvakantie. Ze helpt haar echtgenoot bij zijn revalidatie na een zware val. Juf Chrisje vervangt juf Wendy.

 

Foto’s

De schoolfoto’s kunnen dit schooljaar aangekocht worden via een online webshop. Elke leerling heeft een eigen inlogkaartje waarmee je met de persoonlijke code de eigen foto’s, klasfoto’s en eventueel familiefoto’s kan bekijken. Je bestelt online en ook de betaling verloopt via de betaalsite gekoppeld aan de webshop. Graag uw bestelling plaatsen voor 21 november. De bestelde foto’s worden via de school verdeeld.

 

Ouderplatform

We willen dit schooljaar starten met een ouderplatform, een digitaal communicatiesysteem waarmee we bijvoorbeeld de nieuwsbrief in de toekomst willen verspreiden. De klassen van juf Ditte en juf Sindy zullen dit eerst testen voor onze school. Hun leerlingen krijgen vandaag een brief mee met meer uitleg hierover.

 

Fruitdag

Maandag 4 november worden we opnieuw verwend door het fruitteam met een lekker en gezond tussendoortje.

 

Zwemmen / kledijzwemmen

Dinsdag 5 november is het zwemles voor 2, 3 en 6. De kinderen die oefenen voor een A-, B- of C-diploma mogen zwemmen met kledij. De kledingvereisten vind je in de brochure die je bij het begin van het schooljaar kreeg. Even herhalen:

  • voor A- en B-diploma:

badkleding,

shirt, hemd of blouse met lange mouwen,

lange broek, jurk of rok tot de enkels,

schoenen (waterschoenen en turnpantoffels zijn toegelaten)

  • voor C-diploma:

hetzelfde + jas met lange mouwen

 

Bib

Dinsdag 5 november: 2a en 2b

 

Oudercafé

De ouders van de nieuwe kleuters (september) van de klas van juf Ditte zijn hartelijk welkom in het oudercafé op woensdag 6 november. Vanaf 11.15 uur ben je welkom bij een kopje koffie of thee om de ouders van de klasgenootjes te leren kennen. Daarna kan je samen met je kleuter kijken naar foto’s en filmpjes die in de klas gemaakt werden.

 

Medisch onderzoek

Op donderdag 7 november is er voor de leerlingen van 6b medisch onderzoek op het CLB.

 

Vierde leerjaar naar het bos

Op donderdag 7 november gaat het vierde leerjaar de hele dag naar het bos, als het weer het toelaat. De brief hiervoor volgt nog.

 

Fluo actie

Tijdens de donkere dagen is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Naar aanleiding hiervan doet het oudercomité weer een leuke activiteit. Iedereen mag op vrijdag 8 november in fluokleding naar school komen.

 

Bijlage

– inlogkaartje schoolfoto’s

– brief ouderplatform voor de klas van juf Ditte en juf Sindy