Wekelijkse nieuwsbrief 24-1-2020

Inschrijving nieuwe kleuters

Woensdag 29 januari verwachten juf Inn de kleuters die vanaf 1 februari naar school mogen komen. Is je kindje 2,5 jaar op 1 februari, maar wil je de instap nog wat uitstellen, laat dit dan toch nu al weten. Ingeschreven kleuters tellen mee voor het aantal lestijden voor volgend schooljaar. Het is dus ook in het voordeel van jouw kleuter om tijdig in te schrijven.

 

Wintersportdag jongste kleuters

De jongste kleuters hadden gisteren een leuke dag in Jobland. De bijdrage van de ouders voor deze uitstap bedraagt, na tussenkomst van het oudercomité, nog 9 euro. Dit wordt aangerekend op de volgende schoolrekening.

 

Ouderplatform

Vorige week kreeg je kind een brief mee met de vraag naar e-mailadressen voor het ouderplatform. Graag snel terugbezorgen aan de klasleerkracht alsjeblieft!

Een aantal klassen kregen deze week hun inloggegevens per mail toegestuurd. We geven ze vandaag nog eens mee op papier zodat alles duidelijk is.

 

Zesde naar verkeerspark

De leerlingen van het zesde leerjaar gaan vandaag naar het verkeerspark in de Veiling, waar ze de theorie uit de klas kunnen toepassen in het verkeer.

 

Bib

Maandag 27/1: 5 en 6b

Dinsdag 28/1: 1a, 4a en 6a

 

Zwemmen

Dinsdag 28 januari gaan het tweede, derde en zesde leerjaar zwemmen.

 

Wieltjesdag

Volgende donderdag is het weer wieltjesdag. De kinderen van de lagere school mogen dan hun steps, skateboards, skates,… mee naar school brengen.

 

Nascholing

Op donderdag 30 januari volgen juffen Ellen en Sindy het tweede deel van de bijscholing “Van kloof naar brug tussen kleuterschool en eerste leerjaar”.

 

Plaatselijke verlofdag

Woensdag 5 februari hebben we onze tweede plaatselijke verlofdag. Het is die dag geen school voor de kinderen en de leerkrachten.

 

Bijlage

  • Flyer infomomenten secundair onderwijs in Hoogstraten (voor L6)
  • Brochure van de Opvoedingswinkel